Wist je dat je voor heel wat zaken bij het evenementenloket terecht kan. Van tickets aankopen voor een voorstelling, uitlenen van sport & spelmateriaal voor in de zomer tot de organisatie van een straatfeest.

Voor al deze zaken helpen onze collega's je graag verder: 

  • Ticketverkoop: zowel online als aan de balie van het evenementenloket kan je tickets voor activiteiten van Werf 44 of de gemeente Schilde aankopen. Kijk zeker of je met een vrijetijdspas korting kan bekomen. 
  • Huur van zalen en lokalen: Naast de zalen van Werf 44 beschikt de gemeente Schilde over heel wat zalen en lokalen die je als inwoner of vereniging van de gemeente Schilde kan huren. Neem contact op met onze collega's van het evenementenloket voor meer info of neem snel een kijkje op onze website
  • Organisatie van evenementen: Wens je op het grondgebied van Schilde een evenement te organiseren. Hou er dan rekening mee dat je hiervoor vaak toelating van de gemeente nodig hebt. Een aanvraag voor je evenement kan je indienen bij het evenementenloket of online. Onze collega's van het evenementenloket staan ter beschikking voor al je vragen te beantwoorden.
  • Organisatie van een straatfeest of speelstraat: Niets zo leuk als een feestje met de ganse straat of in de zomer een rustige speelstraat waar de kinderen naar hartelust op straat kunnen spelen en ravotten. Interesse? Neem contact hiervoor op met het evenementenloket. 
  • Uitleendienst evenementenmateriaal: Wist je dat de gemeente Schilde heel wat evenementenmateriaal zoals tafels, stoelen, elektriciteitskabels, enz ter beschikking stelt voor de organisatie van je evenement. 
  • Uitleendienst sport- & spelmateriaal: Ook voor de zomerperiode stimuleert de gemeente Schilde graag het spelen met het ganse gezin. Wist je dat je heel wat sport & spelmateriaal kan uitlenen via het evenementenloket om je spel een extra dimensie te geven. 

Evenementenloket

Meer weten over het evenementenloket. Neem dan snel een kijkje op de gemeentelijke website.