Uitpas

Sinds oktober 2021 is onze gemeente mee in de UiTPAS van Polder tot Kempen gestapt. Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker, want je spaart punten die je kunt omruilen tegen voordelen.

Je kunt je UiTPAS gebruiken bij allerlei activiteiten in onze gemeente maar ook in Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Schoten, Stabroek en Wuustwezel. Denk maar aan een zwembeurt, sportkamp, jeugdactiviteit, concert, theatervoorstelling of een bezoekje aan de bib.

Wat is UiTPAS?
UiTPAS is een spaarkaart. Telkens je deelneemt aan een UiTactiviteit, spaar je punten. UiTPAS is ook een voordeelkaart waarmee je punten kunt inruilen voor extra voordelen, zoals gadgets, kortingen, of gratis tickets. Je kunt de UiTPAS gebruiken in je eigen gemeente en ook in de meer dan 65 andere UiTPAS steden en gemeenten.

Waar koop ik een UiTPAS?
Je kunt een UiTPAS kopen vanaf oktober bij ons in het evenementenloket of het sociaal huis en je betaalt 5 euro. Je krijgt bij aankoop in ruil een aantal welkomstvoordelen en drie punten op je UiTPAS.

Ook voor kinderen en jongeren
UiTPAS is er voor jong en oud! Ben je jonger dan 18 jaar, dan betaal je 2 euro in plaats van 5 euro voor je UiTPAS.

Kansentarief geldig in de volledige regio
Als je in één van de deelnemende gemeenten woont en je hebt recht op een verhoogde tegemoetkoming of je bent in schuldbemiddeling, dan krijg je met je UiTPAS 80% korting bij deelname aan UiTPASactiviteiten. Je betaalt in dit geval 1 euro voor je UiTPAS.

Waarom zou ik een UiTPAS kopen?
Met de UiTPAS geniet je als inwoner van onze gemeente nog meer van cultuur, sport en vrije tijd.